NAŠ TIM

Članovi MNA tima su advokati specijalzovani za IT pravo i poseduju međunarodno priznate akademske kvalifikacije koje ih čine ekspertima u ovoj oblasti.
Poseban fokus stavljamo na zastupanje i zaštitu prava klijenata u oblasti IT prava, intelektualne svojine, zaštite podataka, licenciranje softvera, e-trgovinu kao i internet prava.

Naš tim je Vaša Najbolja Preporuka za Advokata za IT Pravo

MNA čine posvećeni advokati i saradnici koji svoje akademsko i profesionalno znanje i iskustvo stečeno na prestižnim akademskim institucijama u zemlji i inostranstvu stavljaju na raspolaganje klijentima u cilju ostvarivanja poslovnih i ličnih uspeha i otklanjanja pravnog rizika.

MNA tim je posvećen pružanju praktičnih rešenja koja će doneti vrednost Vama i Vašem poslovanju. Slično kao i Vi, ne volimo komplikacije u pravnom svetu. U današnjem modernom poslovnom okruženju, zahtevi su visoki, i mi smo tu da odgovorimo na njih stručno, trenutno i profesionalno.

Kako bismo ispunili najviše etičke standarde i ostvarili najbolje rezultate za naše klijente, neprestano radimo na usavršavanju naših znanja i veština. Takođe širimo mrežu saradnika, kako unutrašnjih, tako i spoljnih, kako bismo bili uvek korak ispred i u mogućnosti da Vam pružimo najbolje pravne usluge.

KONTAKTIRAJ NAS

Pridružite se našem timu.

Kontaktirajte nas ako želite da nam pošaljete svoju biografiju koja će biti sačuvana u našoj bazi podataka. Imajte na umu da iako se biografije primaju tokom cele godine, kandidati će biti kontaktirani samo ako i kada pozicija postane dostupna.

SAZNAJ VIŠE