Dobro Došli. Mi Smo MNA

Naša misija je da obezbedimo sigurno poslovanje u digitalnom okruženju koje se stalno menja.

SAZNAJ VIŠE

MNA ADVOKATSKE USLUGE

Advokatska kancelarija MNA nudi širok ospeg pravno savetodavnih usluga u oblastima privrednog prava i radnog prava, koje su posebno prilagođene za digitalno doba i elektronsku trgovinu. Naš tim advokata za privredno pravo i advokata za radno pravo ima bogato iskustvo u pružanju pravne podrške kako kompanijama koje posluju online, tako i onima koje se bave tradicionalnim poslovima, ali žele modernizaciju i prelazak na elektronsku trgovinu.

Privredno pravo je ključno za regulisanje svih aspekata poslovanja u digitalnom okruženju. Naši advokati za privredno pravo su stručnjaci za pravna pitanja koja se tiču osnivanja i registracije digitalnih firmi, zaštita intelektualne svojine, zaključivanje elektronskih ugovora, rešavanje sporova u online transakcijama i druge aspekte poslovanja u elektronskom prostoru.

Radno pravo takođe igra ključnu ulogu, posebno kada su u pitanju zaposleni koji rade na daljinu ili koji su zaposleni u kompanijama koje se bave elektronskom trgovinom. Naši advokati za radno pravo su specijalizovani za pružanje pravne podrške u vezi sa zapošljavanjem, ugovorima o radu, kolektivnim pregovorima, i zaštitom prava zaposlenih u online poslovanju.

Pogledajte Usluge
advokat-beograd 3
advokat-beograd (2) (1)

Vaša preporuka za advokata

Advokati specijalizovani za elektronsku trgovinu pružaju sveobuhvatnu pravnu podršku kako bi osigurali da kompanije posluju u potpunoj saglasnosti sa važećim zakonima i regulativama u domenu elektronske trgovine u Srbiji. Aktivno se angažujemo u rešavanju pitanja elektronskog poslovanja i pružamo pravne usluge koje obuhvataju kreiranje, analizu i pregovore oko elektronskih ugovora, kao i efikasno rešavanje sporova koji se mogu pojaviti u vezi sa online transakcijama. Takođe, pomažemo u kreiranju i analizi elektronskih ugovora kao i rešavanju sporova koji se mogu pojaviti u vezi sa online transakcijama, obezbeđujući pravnu sigurnost i stručno vođenje u ovom dinamičnom sektoru.

Ako vam je potrebna preporuka za advokata koji će vas stručno voditi kroz kompleksne izazove privrednog prava i radnog prava u kontekstu digitalnog okruženja, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne. Naša reputacija kao pouzdanog partnera za pravne usluge u digitalnom poslovanju je dobro poznata, i mnogi klijenti su nas preporučili kao vrhunske stručnjake u ovim oblastima.

Pogledajte Usluge

Naša vizija je građenje dugoročnih odnosa sa kompanijama i privrednicima u cilju usaglašavanja sa aktuelnom regulativom i sudskom praksom.

Pogledajte Pakete

O Nama

Članovi MNA tima specijalizovani su za  IT pravo  i poseduju međunarodno priznate akademske kvalifikacije koje ih čine ekspertima u ovoj oblasti. Tu smo za rešavanje tekućih problema sa kojima se suočavaju kompanije i preduzetnici, frilenseri, startapi, ali i odgovorni iz korporacija, kojima je zajedničko poslovanje u IT oblasti.

Naš Tim

Zakažite vaš termin.

KONTAKTIRAJTE NAS