O nama

Advokatsku kancelariju Mavrenski/Ninić čini tim advokata i saradnika specijalizovanih za različite pravne oblasti, kojima su potrebe klijenata i profesionalno zastupanje njihovih interesa na prvom mestu. Gradimo odnos obostranog poštovanja i poverenja, svim klijentima pristupamo sa najvišim stepenom pažnje, jednako odgovorno i posvećeno.

Naša kancelarija je nastala spajanjem dve advokatske kancelaije – Mavrenski i Ninić, a zatim smo proširili tim većim brojem saradnika i stranih i domaćih konsultanata.

Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu, prilagodjavamo naš rad svakoj konkretnoj situaciji, pružajući visok kvalitet usluga i ekonomične savete.  Tu smo za vas, kako bismo vam pomogli da dodatno unapredite poslovanje i očuvate resurse, zalažući se za uspeh.

Razmišljamo proaktivno i gradimo okruženje u kojem podstičemo klijente da iskoriste mogućnosti i poslovne izazove koji su preduslov uspeha.

Pratimo sve značajne promene u pravnom sistemu kako bismo bili spremi smo da pružimo efikasnu i delotvornu pravnu zaštitu našim klijentima, vodeći računa o njihovom legitimnom interesu.

Uvek ažurni, govorimo o tekućim problemima sa kojima se suočavaju samostalni preduzetnici, frilenseri, startapi, ali i ljudi iz korporacija, kojima je zajedničko poslovanje u IT oblasti.

Članovi našeg tima su specijalizovani za IT pravo i poseduju međunarodno priznate akademske kvalifikacije koje ih čine ekspertima u ovoj oblasti.

Smatramo da se profesionalno zastupanje klijenata temelji na principima stručnosti, inovativnost, efikasnost, ekonomičnosti, solidarnosti, lojalnosti i reciprociteta.